Focus op je sterke punten

Dankzij ons grote netwerk binnen de private en publieke sector zijn we in staat een breed scala aan interessante freelance jobs aan te bieden, in heel Europa. Als partner ontzorgen wij jou volledig – met veel toewijding! – zodat jij je volledig kunt focussen op je sterke punten.

Ons partnership gaat ver. Denk aan het ontwikkelen van het perfecte CV dat jouw unieke skills naar voren brengt, het voorbereiden van het gesprek met de opdrachtgever, het beheren van je contract, ondersteuning tijdens de opdracht, en het verstrekken van een verlenging of nieuwe opdracht zodra je huidige opdracht op het punt staat af te lopen.

Bovendien bieden we aantrekkelijke betalingsvoorwaarden en eenvoudige self-billing tools die jouw leven als freelancer veel gemakkelijker maken.

We bieden je van begin tot eind state of the art IT-oplossingen, die je helpen tijdens je freelance loopbaan.

We zijn jouw partner van A tot Z.

Word een consultant

Heb je veel in huis en ben je op zoek naar een netwerk van de beste business- en IT-consultants in Europa? Dan horen we graag van je! 

Work_With_Us_sidePic_2021

Meer dan een baan: een manier van leven

Voor veel mensen kan het leven van een freelance consultant ingewikkeld lijken. Maar voor wie sterk in z’n schoenen staat, is het een manier van leven.

IT-specialisten die met succes de sprong maken naar freelancen, beseffen meestal dat ze veel te bieden hebben en vinden veel voldoening in de meer impactvolle manier waarop hun skills en competenties worden gemeten en toegepast.

Bovendien gaan slechts weinigen terug naar een vaste baan, als ze eenmaal hebben geroken aan de vrijheid en flexibiliteit van het freelancen.