Bedrijven verbinden met toptalent

We bieden bedrijven flexibiliteit en schaalbaarheidDoor de juiste IT-kennis en het juiste IT-talent te leveren, die nodig zijn om te kunnen navigeren in een dynamische en steeds veranderende omgeving, waar het vaak cruciaal is om als eerste op de markt te komen.

We breiden ons netwerk van IT-specialisten voortdurend uit en houden de vinger aan de pols: we volgen trends in de sector en opkomende technologie. Zo kunnen we ons proactief aanpassen aan de toekomstige vraag naar IT-talent. 

Sinds de oprichting in 1994 is ProData Consult snel gegroeid. En vandaag de dag is het de toonaangevende aanbieder in zijn segment in Noord-Europa. Met het hoofdkantoor in Kopenhagen en vestigingen in Zweden, Noorwegen, Polen, Nederland en Duitsland heeft het een sterke positie in Europa. 

In 2019 haalde ProData Consult Group een omzet van € 137 miljoen. 

about_us_firstPicture_2021

    

One company

ProData Consult and emagine Group are now officially one.

The two European companies have formally become one as of 1 December. The synergies between the two businesses will pave the way for better services, deliveries, and performance to benefit clients, partners, and consultants alike in the years to come.

The joint company will have a strong foothold in Denmark, France, Germany, the Netherlands, Norway, Poland, Sweden, the United Kingdom, and India.

Read the article: ProData Consult and emagine Group are now officially one (01.12.2021)

ProData Consult and emagine combined stats

€442m

Expected revenue in 2021

3,280

Active Consultants

24

Offices

341

Employees

Toonaangevend
consultancy partner 

Een waardevolle partner voor zowel consultants als klanten – dat is en blijft onze belangrijkste drijfveer. Het vinden van de juiste specialist voor elke aanvraag is de kern van wat we elke dag doen. Door in nauw contact te blijven met de freelancers met wie we samenwerken, kúnnen we dat ook doen.

We zijn alleen succesvol zolang we waarde blijven leveren aan onze consultants en klanten. Met andere woorden: als zij slagen, dan slagen wij ook. 

Gewaardeerd door innovatieve bedrijven

We bieden – sinds 1994 – onze consultants volop kansen om te werken voor innovatieve bedrijven in de particuliere sector, in de hele wereld. Daarnaast hebben we raamovereenkomsten met overheidsinstellingen in de landen waarin we actief zijn.

Dit biedt onze freelance consultants nog meer mogelijkheden. 

LinkedIn: linken met ProData Consult

Maak contact met ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen ProData Consult. Bekijk vacatures en projecten, krijg tips & tricks voor jouw freelance carrière en ontvang de laatste inzichten uit de IT-sector.  

Maatschappelijk betrokken

ProData Consult heeft een actief MVO-beleid. Ook zijn we lid van het UN Global Compact. 

Lees meer

Pers

Zoek relevant persmateriaal en lees ons laatste persbericht en onze mededelingen. 

Lees meer