Trine Meinert Ekknud

Trine Meinert Ekknud,
Project Manager

Linken met ProData Consult geeft duidelijk voordeel 

In januari besloot ik mijn fulltime baan op te zeggen en te gaan freelancen. Ik ging op zoek naar passende uitdagingen en projecten – dus niet alleen maar jobs waar ik toevallig tegenaan zou lopen. Als fulltimer ben je niet altijd degene die het meest geschikt is voor een specifieke taak. Als consultant daarentegen kun je projecten aannemen waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten. 

Maar projecten groeien niet aan een boom, dus ben ik begonnen met het uploaden van mijn cv naar IT-consultancy bedrijven. ProData Consult was de eerste die belde. Zo snel had ik niet verwacht. Ze waren ook zeer attent en bruisten van de energie. Voordat ik het wist, ontmoette ik hun Sourcing Specialist, die mij hielp mijn cv te verfijnen en de juiste accenten te leggen. Ik werd ook voorgesteld aan hun Sales Manager, die me meteen ging aanbevelen. Een paar dagen later zat ik al in een meeting met mijn eerste klant. Het ging allemaal zo soepel, het overtrof mijn stoutste verwachtingen!  

Het was niet ProData Consult die mij de stap naar het freelancen deed zetten, maar ze maken wel mijn droom mogelijk. In mijn eentje zou ik niet in staat zijn om grote opdrachten te krijgen, aangezien de bedrijven die ik interessant vind en grote projecten hebben, allemaal adviesbureaus inschakelenLinken met ProData Consult is een duidelijk voordeel, omdat hun grote klanten mij in staat stellen een goede boterham te verdienen. En ik kan daarnaast gewoon mijn eigen, kleine projecten blijven doen. 

Louise Gewecke Kristensen, Project Manager