Presemyslaw Panczyk

Przemyslaw Panczyk,
App developer

ProData Consult is professioneel in het hele proces 

Mijn samenwerking met ProData Consult is goed georganiseerd. Tijdens het hele proces nemen ze het administratieve werk voor hun rekening. Dit maakt mijn start en de focus op het project veel makkelijker. 

Solliciteren bij ProData Consult ihelemaal niet tijdrovend en allesbehalve stressvol. Je hebt een gesprek om scherp te krijgen wat er van jou wordt verwacht en wat jij van de klant kunt verwachten. Dit geeft een goed beeld van je geschiktheid voor het project. Als onderdeel van het proces krijg je ook de gelegenheid met de klant te praten. Zo zijn de wederzijdse verwachtingen helder en wordt meteen duidelijk of er een match is. Ik vind dat je zo goed start met de samenwerking met de klant. 

Over het algemeen is ProData Consult professioneel in elke stap van het proces. Ze zijn goed bereikbaar als je vragen of problemen hebt. En ik weet altijd met wie ik contact moet opnemen. Ik ben er ook zeker van dat ik binnen een redelijke termijn een duidelijk antwoord krijg. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om rechtstreeks met de klant te communiceren om optimaal te kunnen presteren. ProData Consult staat dit toe, ze komen alleen in beeld als ze het idee hebben dat ze kunnen helpen. 

Dat is echt een geschenk. Ik stel het ook op prijs dat ik mag werken met een bedrijf dat precies weet wat ik als consultant nodig heb, om mijn projecten tot een succes te maken.  

Przemyslaw Panczyk, App developer