Niels-Erik Jørgensen

Niels-Erik Jørgensen,
Project Manager

ProData Consult heeft me geholpen mijn droom waar te maken en te gaan freelancen 

Als technisch IT-projectmanager – grotendeels met een vast contract – droomde ik er al jaren van te gaan freelancen. Ik zocht nieuwe uitdagingen en een betere balans tussen werk en privé. Ik kon hier best wat hulp bij gebruiken, en na een tip van een vriend in m’n netwerk, viel de keuze op ProData Consult. Zij hielpen me mijn droom waar te maken. 

Zij kennen de wensen en eisen van hun klanten en maken een match tussen enerzijds de profielen van de consultants en anderzijds de opdrachten. Dit opent deuren naar interessante uitdagingen bij internationale bedrijven, dankzij raamovereenkomsten en een uitgebreid netwerk. Dit betekent dat ik snel en effectief aan de slag kan met uitdagende projecten, die aansluiten bij mijn skills, ervaring en wensen.  

ProData Consult is er ook voor mij – van begin tot eind in het project. Ze bieden aan om te sparren als ik dat nodig heb. Dat geeft een gevoel van veiligheid in een omgeving waarin je anders helemaal op jezelf bent aangewezen. Bovendien bieden ze hun freelancers cursussen ‘professionele ontwikkeling’ tegen geringe kosten. Emeetings met hun Account Manager, zodat ik ideeën kan uitwisselen en feedback kan krijgen, wat bijdraagt aan een succesvolle afronding van de freelance opdracht. Ik kreeg zelfs een uitnodiging voor een kerstdiner! 

ProData Consult is een business partner die zich ervan bewust is pas succesvol te kunnen zijn, als al hun consultants succesvol zijn. Dit blijkt uit de service die ze mij als consultant bieden. 

Niels-Erik Jørgensen, Project Manager