Louise Gewecke Kristensen

Louise Gewecke Kristensen,
Project Manager

De facturatie werkt perfect 

Ik vond een project voor zes maanden. Het ging snel. Ik stuurde maandag m’n cv en een week later kreeg ik een uitnodiging voor een gesprek. Op weg naar huis belde ProData Consult meteen al, om me te vertellen dat er een match was. Drie of vier dagen later startte mijn allereerste project als consultant. 

Mijn grootste angst als kersverse consultant was dat ik er zelf op uit moest gaan en mezelf zou moeten verkopen. Dat is wel het laatste wat me boeit. Door mijn contact met ProData Consult hoef ik dat gelukkig niet te doen: zij hebben een sterke positie in de markt en een groot klantenbestand. Een ander voordeel is dat de facturering makkelijk is en er snel wordt betaald. 

Meer afwisseling was mijn belangrijkste motivatie om freelancer te worden. Nu heb ik de vrijheid om de projecten te kiezen waar ik ook echt wat mee heb – en dat is op het gebied van transitie en inzetbaarheid. Natuurlijk heeft die vrijheid soms z’n grenzen, want je kunt je niet veroorloven te wachten op dat ene gave project. Maar tot nu toe is er een perfecte match met twee projecten, die ik via ProData Consult heb afgerond. 

Louise Gewecke Kristensen, Project Manager